XVIII Assemblea d'Història de la Ribera, circular 3 núm. i full d'inscripció



Benvolguda companya / Benvolgut company,

Açò ja s'acosta. En fitxer adjunt us remetem la Circular núm. 3 de la XVIII Assemblea d'Història de la Ribera, on us recordem el lloc, la data i el tema de la secció monogràfica. Us invitem a participar, com a assistents o com a comunicants. Fixeu-vos que hem ajornat els terminis d'inscripció i presentació de comunicacions. Ens faríeu un gran favor si no esgotàreu els terminis.

També us reenviem el full d'inscripció, que és autoemplenable. Per tant, ens el podeu enviar fàcilment per correu electrònic.

Us podem avançar que la ponència inaugural correrà a càrrec de Ma. del Carmen Agulló, professora titular del Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació a la Universitat de València, autora entre altres publicacions de Mestres valencianes republicanes: las luces de la República i La renovació pedagògica al País Valencià (amb A. Mayordomo). Per al dissabte dia 10, Alejandro Mayordomo, catedràtic del mateix departament, està preparant una interessantíssima "Conversa per a una història de l'escola". I també hem rebut ja algunes comunicacions de gran qualitat, com les d'Antoni Furió, Wilson Ferrús, Carmel Ferragud, Josep-Llluís Cebrián -guanyador de la beca d'investigació històrica de Benimodo- i Núria Gregori -guanyadora de la beca d'investigació de Castelló-, entre altres.

Us esperem també a Castelló el 27 d'octubre, dia en què inaugurarem les dues exposicions: Dones mestres de la Ribera i Castelló i l'ensenyament.

Per acabar, us recomanem que seguiu el nostre blog i altres xarxes socials per tal d'estar informats de tot el procés de preparació de l'Assemblea.

Atentament
F. Xavier Martí
Del Secretariat Local de la XVIII Assemblea d'Història de la Ribera.

Comentaris