Viu i participa en la XVIII AHR en les xarxes socials amb el hastag #18AHR


Des del 9 de novembre podràs viure i participar minut a minut en els esdeveniments que se celebraran en la XVIII Assemblea d'Història de la Ribera els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2018 a través de Twitter, facebook i instagram amb el hastag #18AHR.
L’Assemblea d’Història de la Ribera és un consolidat encontre d’historiadors, investigadors, especialistes universitaris, professionals de l’ensenyament i estudiosos, que se celebra des de l’any 1980 a la comarca, en el qual es tracten sobretot temes històrics centrats en la Ribera. La XVIII edició de l’Assemblea d'Història de la Ribera constarà de 40 comunicacions, una ponència inaugural, una conversa per a una història de l’escola, una taula redona sobre el futur de l’escola a la Ribera i presentació de llibres i vídeo.
L’acte inaugural se celebrarà el dia 9 de novembre a l’Auditori Municipal Rex a les 5 de la vesprada. L’acte de clausura se celebrarà al mateix lloc el dia 11 diumenge a les 13.00 h.
Per aquesta raó, durant tres dies ens transportarem al passat i narrarem els esdeveniments en directe, minut a minut. Per a reviure i participar amb les teues impressions els esdeveniment ens podràs seguir a través de Twitter, facebook i instagram amb el hastag #18AHR a partir del 9 de novembre de 2018.
XVIII Assemblea d'Història de la Ribera

Comentaris