El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la UVEG amb la XVIII AHR



El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la UVEG amb la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera

El Secretariat Local de la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera continua amb l’agenda de contactes amb diverses institucions valencianes per tal d’establir vincles i concretar les fórmules de col·laboració més adients.

El passat dilluns 10 de setembre, Valerià Benetó i Lydia Castan, membres del Secretariat Local, es van reunir amb Jorge Hermosilla Pla, vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València – Estudi General.

Durant la reunió, que es va celebrar en un clima molt cordial a la seu del Rectorat de Blasco Ibáñez, el doctor Hermosilla va mostrar un gran interés en el programa d’activitats previstes per als pròxims mesos d’octubre i novembre i va manifestar la seua voluntat que el Vicerectorat avale les diverses activitats culturals i acadèmiques de l’Assemblea. Aquesta col·laboració substancial del Vicerectorat es concretarà, en primer lloc, en l’expedició de certificats d’assistència a tots els qui s’hagen inscrit degudament i també a tots els qui presenten una comunicació.

En segon lloc, Jorge Hermosilla es va comprometre a patrocinar l’edició del catàleg de l’exposició Dones Mestres de la Ribera, el projecte de Ricard Huerta, professor del Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València.

Cal recordar que el Vicerectorat Projecció Territorial i Societat té la funció de fomentar la presència de la Universitat de València en la seua àrea d’influència com a mitjà de connexió amb les institucions i la societat locals i de la seua visualització.

Aprofitem l’avinentesa per a informar que tant la mostra sobre Castelló i l’ensenyamentcom l’exposició Dones Mestres s’inauguraran el 26 d’octubre de 2018. Totes dues es podran visitar a l’Obrera-Casa de Cultura en horari que oportunament s’indicarà.

XVIII Assemblea d’Història de la Ribera

Comentaris