El Consell Valencià de Cultura amb la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera




Seguint l'agenda de visites programades a les institucions, el passat 16 de setembre, l'alcalde de Castelló Òscar Noguera i Valerià Benetó en nom del Secretariat Local, van visitar el president del Consell Valencià de Cultura Jesús Huguet.

El Consell Valencià de Cultura és la institució consultiva i assessora de la Generalitat Valenciana en matèria cultural; a més té la missió de promoure la investigació i de divulgar i difondre la cultura valenciana.

Enmig d'una conversa franca i agradable, el senyor Huguet, que coneix de primera mà i des de fa anys la llarga trajectòria de l’Assemblea d’Història de la Ribera, ha rebut informació detallada de l’edició d'enguany.

A pesar de les actuals limitacions pressupostàries, l’entitat cultural valenciana col·laborarà en alguna de les diverses accions programades, cosa que es concretarà pròximament.

L’alcalde de Castelló va obsequiar el senyor Huguet amb un exemplar de l’última publicació de l’Ajuntament, el facsímil de la revista Cultura (1933-1936), periòdic que no solament coneixia sinó que, a més a més, havia treballat a partir dels originals; de manera que el president, gratament sorprés pel regal, va compartir amb els visitants alguns detalls curiosos i significatius del seu contingut.


S'acosta la data i tot va quedant enllestit. El senyor Huguet, en nom de la institució que presidix, va pregar als senyors Noguera i Benetó que transmeteren a tots els inscrits, ponents i assistents en general, els seus desigs de profit i satisfacció en totes i cadascuna de les activitats de l’Assemblea.

XVIII Assemblea d’Història de la Ribera

Comentaris